Lasitatea lui Basescu

Masura de micsorare a fondului de salarii al bugetarilor este normala. Bugetul de stat este secatuit de cei peste un milion de bugetari, ca sa nu mai spunem de someri si pensionarii iesiti inainte de varsta legala. Toti acestia sunt ca o plaga pe societatea romaneasca actuala.

In mod normal Boc trebuia sa se tina de cuvant si sa inceapa disponibilizari masive in sectorul bugetar dar nu a avut coaie! Si atunci FMI a intervenit si Base a luat fraiele guvernarii in mana. E ca si cum a aruncat mai putina mancare in cusca leilor, cel mai slab va pieri. Iar in cazul nostru presimt ca cei mai slabi vor fi profesorii si doctorii pentru ca administratia are in mana fraiele puterii. Cine va avea de suferit?

Nu era mai bine sa se faca curatenie in aparatul administrativ, in regii autonome si in administratia locala si sa lase invatamantul, sanatatea si pensionarii in pace? Pe langa asta, niste stimulente pentru sectorul privat daca angajeaza de la institutii bugetare ar fi inchis gura nesatula a sindicaistilor si nu ar fi pus in suferinta milioane de oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Connect with Facebook