Invalid Server Response – eroare Windows Live Writer

invalid server responseAveam de cateva saptamani acest mesaj de eroare de cate ori incercam sa public pe blog un articol nou folosind Windows Live Writer. Desi articolul se publica, WLW avea eroarea respectiva iar la o incercare de republicare articolul se duplica in blog. Am inceput sa caut pe internet si cu ocazia asta am aflat ca Windows Live Writer are loguri mai detaliate care explica toate aceste mesaje de eroare. Aceste loguri se gasesc la %LOCALAPPDATA%\Windows Live Writer\ (in Windows Vista si Wondows 7). Eroarea pe care am gasit-o acolo spunea ceva de genul:

Warning:  strpos() [function.strpos]: Empty delimiter in /home/user/public_html/mugur-ionescu.ro/wp-includes/class-wp-xmlrpc-server.php on line 2470

Am cautat prin bug-urile WordPress si am gasit deja pe cineva care avea o problema similara (de fiecare data ma minunez si ma bucur in acelasi timp cat de usor poti gasi rezolvarea tuturor problemelor folosind un motor de cautare in Intenet). Iata aici link-ul: http://core.trac.wordpress.org/ticket/18310. Ticketul are o rezolvare dar in caz ca vi se pare dificila se poate comenta linia de mai jos din fisierul class-wp-xmlrpc-server.php si problema e rezolvata.

if ( strpos( $post_content, $file->guid ) !== false )

Aceasta problema este cauzata de un plugin sau (in cazul meu) de o tema, problema a fost semnalizata si pe forumul Pagelines.

Leave a Comment