Ce-a mai gatit Mihaela


Cornete cu crema, ca la nunta lui Tania. Delicioase! Va intereseaza reteta?

IMG_4556

6 responses

  1. Te roog…reteta! Drooling…

  2. Mihaela scoate reteta :-)

  3. Dar mai repede, va rog. :P vreau sa o incerc de 1 mai.

  4. mihaela Avatar
    mihaela

    5 albusuri, 250 gr zahar pudra, 150 gr faina, 150 gr unt , un pliculet vanilie
    se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si vanilia si se mai bat putin apoi cu o spatula se amesteca faina si untul topit, da nu foare cald
    pe o tava unsa cu ulei si pudrata cu faina se pune cam o lingura din aluat si se fac discuri cu degetul (care deget vreti )
    se pun maxim 3 odata, la 140 grd celsius, cam 5 minute
    se deslipesc rapid cu cutitul si se fac cornetele, da repede ca daca se racesc nu se mai ruleaza, devin casante
    frige ca dracu, da asta e…mie nu mi-e frica de soacra
    crema poate fi oricare, da sa fie mai tare sa nu curga
    eu am facut din plicuri din alea de la dr Oetker (?), si am pus bucati de ciocolata in ea
    e f buna si cu nuci prajite

  5. Multumesc mult! O sa incerc azi, maine va spun cum a iesit, dar eu zic ca o sa cer ajutor pentru rularea cornetelor, mi se pare mie ca nu o sa pot sa pun mana pe ele, ca mie mi-e frica de soacra!
    Numai bine!

  6. Am reusit! Nu au iesit atat de frumoase, ca ma frigeau cam rau, dar foarte foarte gustoase! Chestia e ca sunt cam gretoase, din cauza untului, dar sunt foarte bune. Multumesc inca o data pt reteta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux