Baraj: Algeria – Egypt (Live)

In seara asta se joaca barajul dintre Algeria si Egipt pentru calificarea la World Cup 2010. Asteptarile sunt mari de ambele parti iar sangele fierbinte al celor doua natiuni a facut deja ravagii: in Alger magazinele operatorului Djezzy (parte din Orascom, firma egipteana) si Egypt Air au fost devastate dupa meciul de sambata trecuta iar pe YouTube au circulat imagini socante cu algerieni omorati in Egipt (se spune ca 6 algerieni ar fi fost omoriti din cauza acestui meci de catre egipteni dar un comunicat oficial algerian infirma aceasta).

Meciul se va juca pe teren neutru la Omdurman (Khartoum) in Sudan si va incepe la ora 20.30 (ora locala). Imi doresc sa castige Algeria pentru ca ma gandesc ca exista foarte multe asemanari intre Romania din 1989 si Algeria de azi. Algerienii au primit 9000 de bilete pentru meci iar guvernul sudanez a scos vizele pentru algerieni in aceasta perioada. Guvernul si presedintele Algeriei au alocat toate resursele disponibile pentru a transporta suporterii in Sudan!

@Later edit: Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 in favoarea Algeriei prin golul inscris de Yahia in minutul 40. In urma acestui rezultat Algeria se califica la Campionatul mondial de Fotbal performanta care s-a mai intamplat in urma cu 24 de ani!

Leave a Comment